Kurucularının, 1996 yılından bugüne aktif sektör tecrübesi ile Peyzaj ve Tarımsal alanlarda sulama sistemlerinin proje ve uygulaması yanında Bahçe Ürünleri Sektöründe  de hizmet veren Doruk Sulama, 1996 yılında kurulmuştur. 2001 yılında faaliyet alanını genişleterek Zirai ilaç, çim ve sebze tohumu, yerli ve ithal gübreler, bahçe alet ve ekipmanlarının satışına başlamıştır.

Kalite, güven, hızlı hizmet prensibi ile çalışan firmamız tüm Türkiye çapında ve Komşu Ülkelerde, sulama sistemlerinin projelendirilmesi ve uygulanması ile İstanbul İstoç’ta bulunan mağazasında Zirai ilaç, çim ve sebze tohumu, yerli ve ithal gübreler, bahçe alet ve ekipmanlarının temini ihtiyaçlarınızda hizmetinizdedir.

Kuruluşundan beri sulama sistemlerinin proje ve uygulaması sektöründe, örnek ve öncü olan firmamız, kurucusunun edinmiş olduğu 17 yıllık tecrübesi ve de sahip olduğu çevre sorumluluğu ve geniş teknik kadrosuyla hizmet vermektedir.Amacımız; sulama sistemlerinin proje ve uygulamasında kullanılan ve de Bahçe peyzaj sektöründe ihtiyaç duyulan malzemelerden, en iyi, en yararlı ve kaliteli ürünleri, dünyada hızla gelişen bilgi ve teknolojiyi kullanarak müşterilerimize ulaştırmak ve böylece ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmaktır.

Hedefimiz elde ettiğimiz bu kalite ve hizmeti, en ekonomik fiyata siz değerli müşterilerimize yıllar boyunca sunmaktır. Çünkü Teslim ettiğimiz projelerimiz, kullanıcının güvenini kazanarak Doruk Sulama’ yi aranan bir firma haline getirmiştir. Doruk Sulama Bünyesinde bulundurduğu konusunda uzman ekibiyle yıllardır Tüm Türkiye genelinde ve Komşu Ülkelerde konusunda en başarılı firmalardan birisi olmuştur. Zira sulama sistemlerinin proje ve uygulaması istatistiklerine ve referanslarımıza bakıldığında hassas ve uzmanlık gerektiren yerlerde firmamızın tercih edilmesi buna en büyük delildir.

Firmamız, kuruluşundan itibaren araştırma – geliştirme, eğitim ve kalite kontrol konularına önem vermiştir. Bu çalışmaları yürütmek üzere kalite ve ürün geliştirme konusunda sürekli Ar-ge çalışmaları yapmaktadır. Çünkü firmamız; yapılan bir işin, bir sonraki yapılacak iş için referans olacağının bilincini taşımaktadır.

Şirketleri var eden ilkeler, sadece ölçülebilir değerleri ve taşınmazlarından ibaret değildir. Asıl olan, dayandıkları insani kaynakları bir değer olarak görmeleri ve bunu kurumsal kimlik olarak benimsemeleridir.

Biz, Onyedi yılı aşan tecrübemizle kaynak yaratmayı, değer üretmeyi, teknoloji ve bilgiye yatırım yapmayı ilke edindik. Hedefimiz, yüzü dünyaya dönük olarak, çağdaş kalite anlayışımızla tüm müşterilerimizin çözüm ortağı olmaktır.

Sektöründe Başarılı bir firma olan Doruk Sulama, kurulduğu günkü esneklik ve gelişim ruhunu halen canlı tutmakta, deneyimli kadrosu ve derin iş bilgisi ile geleceğe umutla bakmaktadır.

Yılların verdiği tecrübe ve birikim ile gelin size en mükemmeli, güvenle sunalım.

Saygılarımla…

Pirağa YILMAZ 
Zıraat Yük. Mühendisi